Villa 118

II srpskog ustanka 41, Kragujevac

034 356 600
villa118@sbb.rs

Klopa, Izlazak, Smeštaj

Villa 118

Vila ima 9 soba: jednu jednosobnu, četiri dvokrevetne i četiri sa francuskim ležajem, parking za deset vozila i video nadzor. Kupatila poseduju đakuzi, sobe su opremljene sa kablovskom, internetom i bežičnim telefonom. Nameštaj u sobama je od masiva, punog drveta i u svim sobama su ugrađeni klima uređaji.

Sa lokacijom u najmirnijem delu grada, Vila 118 pruža sve uslove za kvalitetan smeštaj i prenoćište na udaljenosti 500m od bazena, i 2km od gradskog Sajmišta.

U svojoj ponudi ima dve jednokrevetne, četiri dvokrevetne, tri sobe sa francuskim ležajem i parking za deset vozila sa video nadzorom.Vila je renovirana i otvorena ove godine.

Apartmani su opremljeni kablovskom televizijom, LCD TV ekranima, bežicnim internetom, telefonom, mini barom i klima uređajima.

Da bi se osigurali uslovi za potpunu relaksaciju gostiju, kupatila Vile 118 su opremljena đakuzijem i italijanskom keramikom.

Enterijer mirnih boja i stilski nameštaj od punog drveta stvaraju mirnu i toplu atmosferu odgovarajući na potrebe gostiju izgrađenog ukusa koji očekuju najvisi nivo komfora dok su na putu.

Radna vremena

Ponedeljak
Utorak
Sreda
Cetvrtak
Petak
Subota
Nedelja

U ovoj lokaciji

U ovom lokalu nema desavanja


Dešavanja

Nema desavanja