Hotel Merkur

Balkanska 44, Kragujevac

034 347 899

Smeštaj, Izlazak, Klopa


U sklopu prenoćišta i restorana, postoje i 4 apartmana, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je kablovskom  televizijom, besplatnim internetom. Takodje, prenociste Merkur svojim gostima nudi usluge pranja i peglanja veša, kao i mini-bar.

Objekat je klimatizovan, sobe su velicine od 26 do 30 kvadratnih metara, a kupatila su opremljena sanitarijom najviših standarda.

Sama okolina prenoćišta odiše mirom, relaksacija šetnjom kroz Veliki park ili poseta crkve Sv. Dimitrija, a ukoliko želite dodatno opuštanje, nedaleko od prenoćišta, nalaze se otvoreni i zatvoreni bazeni, kao i sportski centar Sušica.

Restoran svojim gostima nudi tradicionalna srpska jela, uvek sveža, specijalitete sa roštilja, a svako uživanje u restoranu možete platiti Visa ili Master card platnim karticama.

Iz svog asortimana, kompanija Merkur, svim posetiocima koji imaju potrebu za dužim boravkom, stavlja na raspolaganje i svoju vilu Dunja na samo trista metara od restorana. Vila, svojim prijatnim ambijentom nudi bezbrižan odmor, bez buke i gradske napetosti. Svi apartmani su opremljeni za duzi boravak I poseduju kuhinje I kupatila sa svim potrebnim elementima.

Radna vremena

Ponedeljak
Utorak
Sreda
Cetvrtak
Petak
Subota
Nedelja

U ovoj lokaciji

U ovom lokalu nema desavanja


Dešavanja

Nema desavanja