Hotel Kragujevac

Kralja Petra I 21, Kragujevac

034 335 812
hotelkragujevac@gmail.com

Ostalo, Klopa, Smeštaj

Hotel Kragujevac

Dobro došli u hotel Kragujevac, simbol Grada Kragujevca. Smešten je u strogom centru grada, na ekskluzivnoj lokaciji u pešačkoj zoni. Hotel Kragujevac je godinama prvi izbor u turističkoj ponudi grada. Prepoznatljiv je i kao tradicionalni centar društvenih zbivanja, domaćin brojnih kulturnih manifestacija, slavlja, poslovnih okupljanja, seminara, prezentacija. Privučene prijatnim ambijentom, bogatim iskustvom u pružanju ugostiteljskih usluga, dobrom organizacijom, kvalitetom smeštaja i kuhinje, brojne istaknute ličnosti iz kulturne, političke, privredne i naučne sfere, iz zemlje i inostranstva, rado borave u hotelu Kragujevac.

Hotel Kragujevac je hotel visoke turističke klase sa tri zvezdice.

U 2011 godini je u planu renoviranje kompletnog hotela kako bi se usluga podigla na jedan viši nivo.

Raspolaže smeštajnim, ugostiteljskim i rekreacionim delom i ostalim pratećim sadržajima koji su potrebni za ugodan boravak, zabavu i odmor. Hotel ima mogućnosti održavanja seminara, proslava i poslovnih sastanaka.

Hotel se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika, održanih manifestacija, seminara, proslava, gostovanjem poznatih i uvaženih ličnosti, ekskurzija, kao i domaćih i ino grupa tokom održavanja lokalnih i regionalnih kulturnih događaja. Ovaj hotel u ekspanziji nudi komfor, prijatan odmor i mogućnost raznovrsnih zabava. Jedna od karakteristika, veoma cenjena od strane gostiju, jeste pristupačna cena uz kvalitetnu uslugu. Hotel kao institucija je uvaženi član mnogih svetskih udruženja, koji stranim i domaćim posetiocima olakšava korićšenje usluga kroz razne pogodnosti pri plaćanju.

Prednosti su i u trudu koji ulaže hotel Kragujevac u kreiranju prijatnog ambijenta; u ljubaznosti osoblja i visokom profesionalizmu, baziranom na stručnosti i iskustvu; u dobroj kuhinji i izboru pića; u obimu i kvalitetu smeštajnih kapaciteta.

Želimo Vam prijatan boravak na našim stranicama

Vaš hotel Kragujevac

Radna vremena

Ponedeljak
Utorak
Sreda
Cetvrtak
Petak
Subota
Nedelja
Hotel KragujevacHotel Kragujevac

U ovoj lokaciji

U ovom lokalu nema desavanja


Dešavanja

Nema desavanja