Dedinje

Kraljevačkog bataljona 193, Kragujevac

034 694 860
moteldedinje@yahoo.com

Klopa, Ostalo

Dedinje

Motel DEDINJE svojim brojnim sadržajima, prijatnim ambijentom i sa veoma ljubaznim osobljem. Otvara sirom svoja vrata svim gostima koji žele da se odmore i pri tom da sa sobom ponesu deo lepog ambijenta, uz raznovrsnu i kvalitetnu uslugu. Način na koji osoblje komunicira sa gostima motela je jedan od povoda koji goste vraća ponovo u naš dom, u kome se stiče utisak kao da je vaš.

 

Motel DEDINjE je počeo sa radom 26.02.2007.god. nalazi se na magistralnom putu Kragujevac-Kraljevo, na 4km od centra grada Kragujevca u vlasništvu je Staniše Arsenijevića. Motel DEDINjE trenutno raspolaže sa prostorijama koje zauzimaju 480 m².U njemu je trenutno zaposleno 20, veoma ljubaznih radnika i radnica, koji zajedno sa vlasnicima i našim gostima čine jednu veliku porodicu koja raširenih ruku dočekuje i zbrinjava sve svoje nove članove. Objekat je nove izgradnje i savremenog tipa. Trenutno raspolaže sa restoranskim delom delom za prenocista (10 apartmana) koji su opremljeni savremenom tehničkom opremom.

 

Restoran motela DEDINjE raspolaže sa 130 mesta i još 35mesta u letnjoj bašti. Sjajni domaći i strani specijaliteti, veliki izbor kako stranih tako i domaćih pića pomešani sa prijatnim ambijentom doprineće da vaše raspoloženje i uzitak budu na visokom nivou. Restoran nudi veliki broj etno pecijaliteta (sjenicki sir i kajmak, zlatiborski prsut, njeguska prsuta, vrela pogača, gibanica sa zeljem, kiselo mleko, proja, projanica),kao i domaća gotova jela od kojih ostajete bez reci. Specijaliteti ispod sača su ono što će mnogi gosti pamtiti i prepričavati. Za riblje sladokušce nudimo i riblje specijalitete. Sve ovo sa velikim izborom salta i deserta ce biti ubrzo servirano na vasem stolu zahvaljujuci briznom i ljubaznom osoblju restorana motela DEDINJE. Restoran motela DEDINJE je slobodan za sve vase poslovne i porodične skupove, opremljen je najnovijim i savremenim inventarom,( satelitskom TV, klimom, minusnim komorama, internet vezom…)

 

Motel DEDINjE raspolaže sa 10 apartmana. Koje možete koristiti za: dnevni boravak, prenoćište, prenoćište sa doručkom, prenoćišta sa polupansionom i punim pansionom. Apartmani DEDINjE su jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetni. Svi apartmani sadrže: kupatila sa toaletima, TV aparate sa kablovskom, klimu, telefon, internet, room servis. Motel DEDINjE nudi opciju da organizujete svoje svečane proslave i skupove do 130 mesta, sa parkingom za vaša prevozna sredstva. Gde vi u dogovoru sa nama i našim osobljem organizujete i realizujete svoje ideje za vaše svečane skupove.

Radna vremena

Ponedeljak
Utorak
Sreda
Cetvrtak
Petak
Subota
Nedelja
Dedinje

U ovoj lokaciji

U ovom lokalu nema desavanja


Dešavanja

Nema desavanja